Tiimahuone

Tiimahuone on tiimalaisten ikioma levähdyssoppi hektisen yliopistoelämän keskellä. Tiimahuoneella, tai Tiimiksellä, on aina avoimet ovet ja luentotaukojen ja päivien aikana siellä käydäänkin toinen toistaan mielenkiintoisempia keskusteluja niin akateemisilta kuin vähemmän akateemisilta aloilta. Tiima-huone sijaitsee kolmannessa kerroksessa historiatieteiden käytävällä, joten monesti värikkäisiin keskusteluihin saattavat liittyä myös henkilökunnan edustajat. Kynnykset toimistojen ja Tiimiksen välillä ovat matalat.

Tiimiksen varustukseen kuuluu kolme enemmän tai vähemmän toimivaa tietokonetta, lokoisa sohva, veden- ja kahvinkeitin sekä sekalainen määrä historiallisia reliikkejä vuosi(kymmeni)en varrelta. Aito 70-lukulainen pyöreä pöytä on elinaikanaan nähnyt monenlaista menoa! Gunnar-nallea unohtamatta…

Tiima-huone on kaikille avoin ja huonetta käyttääkin ahkerasti koko historian opiskelijaväki. Tervetuloa nauttimaan leppoisasta menosta, hurmaavasta humanistiseurasta ja maailmaa parantavista keskusteluista!

Yksi vastaus artikkeliin: Tiimahuone

  1. Erik Oja sanoo:

    Gunnar-karhu on kadoksissa, Tiiman hallitus kaipaa ihanaa ja rakasta halikarhuaan :<<<

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s