Tiima ry

HISTORIAN OPISKELIJOIDEN AINEJÄRJESTÖ TIIMA RY

Tiima on Oulun yliopiston historian opiskelijoiden jo vuodesta 1966 toiminut ainejärjestö. 50-vuotisjuhlat ovatkin edessä jo vuoden 2016 keväällä. Tiiman tärkein tehtävä on sen jäsenten, eli juuri Teidän, historian opiskelijoiden hyvinvoinnista, viihtyvyydestä, eduista ja virikkeistä huolehtiminen. Käytännössä tämä tarkoittaa erilaisten tapahtumien tai liikunta- ja kulttuuriaktiviteettien järjestämistä sekä edunvalvontatyön tekemistä. Edunvalvontaa toteutetaan ylioppilaskunnan, yliopiston hallinnon sekä aineryhmän oman palautejärjestelmän ja tutkinto-ohjelman työhön osallistumalla. Eli tekemällä paljon työtä joka ei välttämättä näy kovin hyvin ulospäin.

Näkyvintä toimintaa taas edustavat Tiiman järjestämät opiskelijatapahtumat. Perinteikkäimpiä näistä ovat toisen vuosikurssin organisoima fuksisuunnistus syksyllä, joulun alla kolmannen vuosikurssin junailema koko historiaväen Kuusijuhla sekä fuksien joka keväänä järjestämät Bakkanaalit. Muita jokavuotisia opiskelijaelämän värittäjiä ovat syksyn fuksien tutustuttamisretki Raukiluoto-excu, keväinen bussimatka maakunnan paikallisiin eli Magical Mystery Tour (MMT) sekä tietenkin laskiainen ja Wappu. Näiden lisäksi tiimalaisille järjestetään kirjava joukko kulttuuri-, liikunta- sauna-, peli- ja bändi-iltoja, kuin myös ekskursioita aina ulkomaita myöten.

Tiiman toiminnasta vastaa joka syksy vuodeksi kerrallaan valittava hallitus, jonka toimintaan kaikki jäsenet ovat tervetulleita mukaan. Hallituksen jäsenet ovat jäsenistön apuna ja tukena kaikessa mahdollisessa ja välillä mahdottomassakin ja heihin yhteyttä ottamalla saa varmasti asiansa kuuluviin. Tiimalaisten oma oleskelutila Tiimahuone on aina avoinna, oli sitten kysymyksiä tai mieli tekee puhtaasti hengailla rennosti hyvän seuran ja kahvin äärellä!

Tiima siis toivottaa avosylin kaikki historianopiskelijat mukaan toimintaansa!

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s