Pienryhmänohjaus

Yksi Tiima ry:n keskeisistä tehtävistä on

Fukseja yliopistosuunnistamassa

oppiaineen pienryhmäohjaajien haun järjestäminen. Osana koko yliopiston virallista opintojen ohjausta pienryhmäohjauksen tarkoituksena on tutustuttaa uudet opiskelijat yliopistomaailmaan ja Ouluun, monille täysin uuteen opiskelukaupunkiin. Ohjaukseen mahtuu niin virallista kuin vähemmän virallista toimintaa.

Yliopiston kouluttamien ohjaajien siipien suojassa uudet opiskelijat pääsevät perehtymään valitsemansa oppiaineen opiskeluun ja käytäntöihin mukavaa yhdessäoloa unohtamatta. Tiima ry järjestää muun muassa uusille historian opiskelijoille yliopistosuunnistuksen ja mysteeristäkin mysteerisemmän ekskursion ihmeelliseen Haukiluotoon, unohtamatta tietenkään muun muassa yhteistyössä Humanistisen Killan kanssa järjestettäviä fuksisuunnitusta ja -sitsejä.

Kaikessa pääasia on, että uudet tulokkaat pääsisivät kivuttomasti opintojen alkuun ja lähtemään mukaan yhteiseen toimintaan.

Pienryhmänohjaajahaku on tänä vuonna tammikuussa ja valinnat tehdään myös heti alkukeväästä. Pienryhmänohjaajana olemisesta saa pienen nimellisen korvauksen lisäksi loistavaa kokemusta ja uusia tuttavia. Seuraile sähköpostia mikäli haluat olla ensi syksynä mukana johdattamassa uusia fukseja yliopiston ihmeelliseen maailmaan!

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s