KOPO

Koulutuspoliittinen vastaava eli KOPO-vastaava toimii linkkinä opiskelijoiden ja Historiatieteiden henkilökunnan välillä opintoihin liittyvissä asioissa. Hänen toimintaympäristöään on esim. opetuksenkehittämistyöryhmän OKTR ja OYY:n kopovaliokunta. Lisäksi KOPO-vastaava mm. kerää palautetta opinnoista, on järjestämässä palautepäiviä kahdesti vuodessa, osallistuu Humanistisen killan KOPO-toimintaan sekä pienryhmäohjaajien rekrytointiin.

Opiskelijoilla on mahdollista vaikuttaa opintotarjontaan erilaisten palautekanavien kautta. Tiima ry osallistuu opiskelijapalautteen keräämiseen ja henkilökunnalle välittämiseen KOPO-toiminnan kautta. Lisäksi yksittäisistä kursseista ja tenteistä voi antaa suoraa palautetta. Historiatieteiden henkilökunta ja opiskelijat kokoontuvat kahdesti vuodessa keskustelemaan ja antamaan palautetta puolin ja toisin Kinkereillä keväisin ja syksyisin.

Palautetta opiskelusta, luennoista ja seminaareista voi lähettää suoraan KOPO:lle palautelomakkeiden kautta. Palautetta kerätään perinteisesti Tiima-päivillä ja KOPO-kahveilla, mutta mietteitä voi jakaa myös muulloinkin. Lomakkeet löytyvät sähköisessä muodossa täältä. Paperisena versiona ne ovat saatavissa Tiima-huoneelta.

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s