Liikunta

Tiimalaiset ovat innokkaita liikkujia, ja aktiivisin liikuntatoimi on keskittynyt lukukauden aikana omalle sählyvuorolle, joka on kerran viikossa maanantaisin Norssilla klo 19.40-20.40. Vähintään kerran lukukaudessajärjestetään reippailua ulkoilmassa Tiiman lenkin muodossa. Lenkin jälkeen paistetaan usein makkaraa ja palaudutaan rasittavan urheilusuorituksen jälkeen. Keväisin on ollut tapana käydä keilaamassa, ja tähän myös henkilökunnan edustajat ovat mielellään osallistuneet.

Mahdollisuuksien mukaan voidaan järjestää myös muuta liikuntatoimintaa, esimerkiksi viimeisen vuoden aikana on järjestetty enemmän tai vähemmän säännöllisesti kamppailukilvoittelua. Tiimalaiset voivat osallistua vapaasti myös Humanistisen Killan järjestämille liikuntavuoroille ja tapahtumiin. Tiima osallistuu aktiivisesti myös koko yliopiston urheilurientoihin, kuten laskiaisen mäenlaskuun. Tiima voi myös kerätä joukkueita yliopiston sarjoihin, kuten esimerkiksi jalkapalloon, kyykkään ja pesäpalloon.

Tiiman oma menestyksekäs jalkapallojoukkue FC Tiima on niittänyt mainetta ja kunniaa viime vuosina. Uusimpana ja kirkkaimpana meriittinä FC Tiiman ansioluettelossa komeilee Oulun yliopiston jalkapallon b-sarjan mestaruus vm. 2011! FC Tiima pelaakin aktiivisesti eri puulaakeissa.

Lisätietoja Tiiman liikuntavuoroista ja eri tapahtumista voi kysellä liikuntavastaavilta. Uusia ideoita otetaan myös ilolla vastaan!

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s