TMK

Tiiman Mieskuoro (TMK) perustettiin vuonna 2009. Siitä lähtien tämä sukupuolineutraali mieskuoro on ilahduttanut yliopiston kulttuurielämää, jopa niinkin railakkaasti, että on voittanut vuoden 2011 yliopiston kuorosodan! Kuoro on avoin kaikille laulamisesta kiinnostuneille, niin miehille, naisille kuin lapsillekin eikä ole tarpeen olla erityisen musikaalisesti lahjakas. Äänellään se variskin laulaa!

TMK:n useista meriiteistä mainittakoon vielä radiokeikat ja Suomen Paras Kuoro-kilpailuihin kutsutuksi tuleminen. Jos kiinnostaa vapaamielinen kuorolaulu, niin ei muuta kuin mukaan vaan! TMK on myös mahdollista tilata/pyytää laulamaan ja viihdyttämään sitseille, vuosijuhlille tai muihin rientoihin!

Tiiman MiesKalenteri (TMK2) taasen tehtiin vuonna 2016, vuotta 2017 varten. Kuvissa oli kauniita ja eläväisiä tiimalaisia. Huhujen mukaan muutakin väkeä. Tärkeää on muistaa, että muilla on tyttö- ja poikakalentereita – Tiimalla MIESkalenteri (se sukupuolineutraali).

 

Koska TMK on vain niin hyvä lyhenne, perustettiin 2017 Tiiman MonitaitoisuusKerho, joka järjestää monenlaista kulttuuritapahtumaa Tiiman jäsenistölle. Lautapeli-illat, piirustussessiot ja monet muut kivat hommat ovat tulleet tutuksi Tiiman väelle TMK3:n kautta. Kuvia näistä ei tietenkään ole. Kuka ottaa enää kuvia? En ainakaan MINÄ!

Mainokset

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s