Opiskelijaelämä

”Kenen joukoissa seisot?! … TIIMAN!”

Tiimalaisten värikkääseen opiskelijaelämään kuuluu jos jonkinlaista iloista rientoa sekä omalla historian porukalla että myös muiden ainejärjestöjen kanssa. Suurissa opiskelijatapahtumissa tiimalaiset tunnistaa parhaiten omaleimaisista vaaleanvioleteista haalareistamme. Haalarit ratkaisevat kätevästi pukeutumisongelmat, sillä ne ovat jo melkein virallinen edustusasu opiskelijatapahtumissa – kukaan ei katso oudosti haalaripukuista juhlakansaa!

Haalarikulttuuri on alkujaan peräisin Ruotsin puolelta sitsikulttuurista. Suomessa ensimmäisinä haalarit rantautuivat teekkareiden käyttöön 1950-60 -luvulla Etelä-Suomessa, josta ne sittemmin vaivihkaa alkoivat levitä muuallekin Suomeen. Haalarit ovatkin opiskelijoiden tapa tunnustaa omaa oppiainettaan haalareidensa värin kautta. Monet myös vaihtavat pätkän haalarin lahkeesta seurustelukumppaninsa kanssa.

Haalari- ja opiskelijakulttuuriin kuuluu myös olennaisena osana kangasmerkkien, tai haalarimerkkien, kerääminen. Jokaisella ainejärjestöllä on omat erityiset merkkinsä, joita myydään niin omille kuin muillekin opiskelijoille. Tiimalaisten monipuoliset haalarimerkit ovat jo vuosia olleet pidettyjä ja hyvin tunnettuja, ja suosituimmat merkit löytyvätkin lähes jokaisen Oulun yliopiston opiskelijan haalareista!

Ei siis kannata jäädä ilman Tiiman omia haalareita tai haalarimerkkejä! Fuksien haalaritilaus saapuu yleensä laskiaiseen mennessä, ja omansa voi lunastaa Tiima-huoneelta hallituksen kautta. Haalareiden hinta vaihtelee vuosittain hankittujen sponsoreiden mukaan. Haalarimerkkejä sen sijaan voi käydä ostamassa ympärivuoden järisyttävän halpaan 2,5 euron kappalehintaan!

Tunnusta väriä, tunnusta Tiimaa!

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s