Huvi- ja kulttuuritoiminta

Parasta lapsille Haukiluoto

Tiiman huvi- ja kulttuuritoiminta on ehkäpä näkyvin osuus koko ainejärjestön toiminnasta ja erinomainen keino tutustua niin historianopiskelijoihin kuin muidenkin ainejärjestöjen edustajiin.

Tiimalla on lukuisia perinteikkäitä tapahtumia yksin ja yhdessä yliopiston muiden ainejärjestöjen kanssa. Alkuvuodesta järjestetään Valentine’s bileet yhdessä Verba ry:n kanssa, reissataan bussilastillisen kanssa pitkin lähipitäjien kapakoita Magical Mystery Tourilla, laskiaisena kilvoitellaan mäenlaskussa ja hankijalkapallossa ja vappuna riekutaan yliopiston järjestämissä mutta myös omissa vapputapahtumissa. Kevättä kruunaa myös perinteiset fuksien järjestämät Bakkanaalit.

Syksyn ohjelmaan puolestaanVulcanalia-juhla Otto K:n puistossa kuuluu perinteikäs koko yliopiston Vulcanalia ja Tiiman osalta Vulcanalian aloitus Otto K:n puistossa. Suosittuna uutuutena ohjelmistoon on tullut myös humanistien yhteinen baarikierros. Syksyn ehdottomiin kohokohtiin kuuluu TisuSuti-bileet yhdessä Suomen kielen opiskelijoiden kanssa. Huvivuosi päättyy ansaitusti kolmannen vuosikurssin järjestämään Kuusijuhlaan.

Tavoitteena on järjestää myös alkoholittomia tapahtumia, kuten teatterikäyntejä ja peli- ja elokuvailtoja. Pääasia on, että jokaiselle löytyy mukavaa tekemistä opiskelun ohessa!

Tiiman huvi- ja kulttuuriohjelmistoon kuuluu myös paljon monenlaista muutakin ohjelmaa. Pysy siis kartalla ja seuraa tapahtumakalenteria sekä sähköposti- ja Facebookilmoittelua!

Fukseja Haukiluodossa

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s