Hallitus

V. 2011 hallitus vuosijuhlissa

Tiima ry:n hallitus koostuu vuosittain syyskokuksessa valituista hallituksen varsinaisista jäsenistä ja toimihenkilöistä. Uusi hallitus vuodelle 2016 valittiin syksyllä 2015. Kokous oli totuttuun tapaan pitkä ja äänestämäänkin päästiin lukuisia kertoja.

Tiima ry:n hallitus järjestää suurimman osan Tiiman rahankeruusta ja näin myös ohjelman ja toiminnan jäsenilleen. Toimintaan kuuluu niin huvi- ja viihdetoimintaa, kuin myös työllistymisen ja opintojen kannalta tärkeitä ja hyödyllisiä tapahtumia. Hallitustoiminta on myös hyödyllistä harjoittelua tulevaisuutta ja työelämää varten. Toiminta on rentoa ja mukavaa sekä loistava keino tutustua monenlaisiin ihmisiin niin omassa kuin eri ainejärjestöissäkin.

Tiima ry kaipaakin mukaan uusia hallitustoiminnasta kiinnostuneita mukaan toimintaan! Hallituksen kokoukset ovat avoimia kaikille, ja kokouksiin voi tulla myös tutustumaan käytäntöihin, mikäli mieltä askarruttaa mukaan lähteminen. Lisää hallitustoiminnasta voi kysellä hallituksen jäseniltä joko hihasta nykimällä tai sähköpostilla.

Tervetuloa mukaan antoisaan ainejärjestötoimintaan!

Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s