Kuukauden Kotikansainvälistymiskalenteri – helmikuu

Haluaisitko tutustua vaihtareihin, noihin loputtomilla käytävillämme epäilyttävän iloisesti hymyileviin olentoihin, mutta et tiedä, miten? (Huhu kertoo, että jotkut ovat jopa menneet suoraan juttelemaan, mutta Tiima ei voi vahvistaa näin uskaliaan väitteen paikkaansapitävyyttä.) Haluaisitko kerrata yläasteella kärsittyä saksaa, mutta ajatus perjantaiaamun klo 8.30 kielten tunneista ei houkuta? Vai etsitkö vain hyviä bileitä? Search no more, silla Tiima tuo luoksesi Kuukauden Kotikansainvälistymiskalenterin™: vapauta sisäinen kosmopoliittisi ja solmi uusia kansainvälisia suhteita!

Torstaisin klo 17.00 Aularavintossa kokoontuva Café Lingua & Language games tarjoaa mahdollisuuden tavata vaihtareita ja parantaa kielitaitoa rennossa ilmapiirissä. Valitset vain pöydän, jolla haluamasi kielen edustajat istuvat ja liityt keskusteluun. Jos vierustoverisi japaninkielinen kysymys saa sinut pälyilemään paniikinomaisesti lähintä pakotietä, voit myös tarttua lautapeliin ja ehdottaa uudelle ystävällesi kierroksen Kimbleä. Haluamasi kielen puuttuessa voit hukuttaa pettymyksesi vieraisen wokkipajan hampurilaiseen tai perustaa oman suomen kielen pöydän ja opettaa epätoivoon vaipuville espanjalaisille sanan ’talo’ kaikki 15 sijamuotoa (tai sitten et). Jos vaihtareiden valistaminen suomen kielessä on muutenkin sydäntäsi lähellä, liity silloin Suomi-klubiin keskiviikkoisin klo 17.00 NISOn kerhohuoneella HU215 (http://www.facebook.com/groups/297878270315752/?fref=ts).

Jos ajatus ryhmän edessä puhumisesta saa sinut hikoilemaan jopa L3-salin ilmastoinnin alla, kannattaa silloin kokeilla kielitandemia. Tandem-opiskelussa opetat vaihtarille suomea ja hän puolestaan opettaa sinulle omaa äidinkieltään. Syvennät tietojasi maan kulttuurista ja tienaat 2 opintopistettä. Lisätietoja ja yhteystiedot löydät: http://www.oulu.fi/kielikoulutus/tandem

NISO, Network of International Students in Oulu tarjoaa puolestaan monipuolista toimintaa ulkomaalaisille ja suomalaisille opiskelijoille lenkkeilystä leffailtoihin. NISOn toiminta on kaikille avointa ja loistava tapa tutustua myös yliopistomme ulkomaalaisiin tutkinto-opiskelijoihin. Toiminnan mainostus tapahtuu lähinnä facebookin välityksellä, joten fb:n vastustajat voivat ottaa yhteyttä allekirjoittaneeseen (roveijol@paju.oulu.fi) lisätiedon ja mielenlujuuden ihailun toivossa.

Viikko 6

Viikko 7

Viikko 8

Viikko 9

  • 26.2. Red Cup -bileet, 45 Special, klo 23.00-4.00
  • 26.2. Lenkille kansainvälisessä seurassa: NISO jogging club, lähtö R-ovelta, klo 20.30
  • 27.2. Futsalia! Oulun Normaalikoulu, klo 17.30-19.30
  • 27.2. Suomi-klubi, NISOn kerhohuone HU215, klo 17.00
  • 28.2. Cafe Lingua & Language games, Aularavintola, klo 17.00
Mainokset
Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.